Post Van de Koning

Ontvang brieven van de Koning met creatieve en avontuurlijke opdrachten om uit te voeren, verpakt in originele pakketjes die door de brievenbus vallen!

 

Het is een gekke tijd, iedereen blijft zoveel mogelijk binnen en de scholen zijn dicht. De Koning heeft iets bedacht om deze tijd een klein beetje leuker te maken. Hij maakt post voor kinderen die graag creatief bezig zijn en stuurt hen persoonlijke pakketjes door de brievenbus.

 

In deze tijd is de post van de Koning vooral gericht op sociale contacten, mensen die je nu even niet kunt zien of iemand die je helemaal niet kent maar die het wel heel leuk vindt om ook post te krijgen. Spannend, afwisselend en interactief. Zet de Koning maar aan het werk! 

 

Bestellen kan alvast, de eerste post wordt op vrijdag 24 april verzonden.


De Koning komt ook voor in ons prentenboek!

BESTEL POST VAN DE KONING!

verrassingspost door de brievenbus  ●  Geschikt voor 6 t/m 10 jaar  ●  geen verzendkosten

PROEFPAKKET

Probeer Post van de Koning uit!

Bestel een los pakketje en ontvang één spannende opdracht van de Koning!

Bestel een proefpakketje

Laat de Koning eenmalig een postpakketje verzenden.

 

1 pakketje

Voor het verzenden van Post van de Koning hebben we de voornaam + geboortedatum van het kind nodig. Zou je dit nog even willen invullen in het opmerkingenvakje?

€ 9,50

  • De Koning gaat elke vrijdag naar de brievenbus

1 MAAND

Kies voor een maand post en ontvang vier weken lang elk weekend een verrassend postpakketje!

 

Een maand post!

Elk weekend een postpakketje, een maand lang!

 

4 pakketjes

Voor het verzenden van Post van de Koning hebben we de voornaam + geboortedatum van het kind nodig. Zou je dit nog even willen invullen in het opmerkingenvakje? ACTIE: Bestel ook het prentenboek en ontvang 10 euro korting met code: 'postvandekoning'!

€ 29,00

  • De Koning gaat elke vrijdag naar de brievenbus


Vaak gestelde vragen

KAN IK POST VAN DE KONING BESTELLEN VOOR MEERDERE KINDEREN OP HETZELFDE ADRES?

Ja, dat kan! De Koning maakt gewoon de envelop wat groter en stopt hier post in voor alle kinderen op hetzelfde adres. In het pakketje kan een opdracht zitten waarbij ze samen moeten werken, of voor ieder een eigen opdracht.

 

VB. Wonen er 3 kinderen op hetzelfde adres en wil je dat zij alledrie post ontvangen? Voeg dan 3x Post van de Koning toe aan je 'winkelwagen'.

Kan ik post van de koning cadeau geven?

Jazeker! Vul in dat geval een verzend- en factuuradres in bij het afrekenen. Bij 'opmerkingen' kan je ook nog een persoonlijke boodschap achterlaten, dan zorgen wij ervoor dat deze erbij wordt geleverd. 

wanneer kan ik de post verwachten?

De Koning gaat elke vrijdag naar de brievenbus om de pakketjes te posten. Als het goed is heb je het pakketje dan in het weekend in huis. 

 

Uiterlijk donderdag besteld = dezelfde vrijdag gepost.

 

Wil je iemand verrassen met verjaardagspost in een weekend dat voor de jarige goed uitkomt? Geef dan de datum van die vrijdag op in de 'opmerkingen' en de Koning zorgt dat het pakketje op de gewenste vrijdag gepost wordt.

KAN IK DE POST VERLENGEN?

Voor nu heeft de Koning 1 proefpakket en 1 maand post bedacht en uitgewerkt. Deze zijn aangepast op de huidige situatie en richten zich vooral op sociale contacten. Er komen zeker vervolgpakketten aan, de Koning houdt je hiervan op de hoogte!

Wil je nog iets anders weten?

Stuur ons dan even een berichtje, we antwoorden je zo snel mogelijk. Je kan het formulier invullen op de contactpagina, of een e-mail sturen aan info@hoedjevandekoning.nl

Ervaringen

'Dit is geweldig: handgeschreven brieven aan je kind van 'de koning' die spannende opdrachten geeft.'


'Zo ontzettend leuk, Hoedje van de Koning!'


'Mijn dochter vindt de post echt gewéldig, complimenten voor jullie creativiteit!'


hier valt post van de koning al door de bus!Laat hier je e-mailadres achter & blijf op de hoogte!

Ontvang max. 1 mail per maand met nieuws over onze activiteiten, producten en andere ontwikkelingen.