Prentenboek

Over het Hoedje van de Koning

 

"Een koning zonder hoedje

dat kan toch niet? Dat is toch gek..?

Maar wat nou als

het hoedje zonder koning

terecht komt op een vreemde plek?"

 

Zoek en volg het door de koning verloren hoedje door alle 21 prenten, zittend in bed of liggend op de grond met het boek helemaal uitgevouwen!

 

Dit prentenboek is van kop tot staart ontworpen door Hoedje van de Koning, in samenwerking met een ambachtelijke boekbinder uit Friesland.

 

Beperkte oplage, 200 stuks

Ieder boek is apart genummerd

Dit product past door de brievenbus!

€ 39,95

  • Op voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen

het prentenboek gaat over het hoedje van de koning. de enige woorden bevinden zich op de kaft, de rest van het verhaal bedenk je zelf. op elke pagina is het hoedje te vinden, maar dan moet je soms wel goed zoeken. wat zou er met het hoedje gebeuren?

de kaft van het boek is een doosje met een cirkel die steeds groter wordt en je dichterbij het verhaal brengt. de kleur verandert van donkergroen in geel. ook het opbergen van het boek wordt leuk, vouw de kaft met de cirkels van groot naar klein.

je kunt het prentenboek bekijken als elk ander boek, bladzijde voor bladzijde, maar ook helemaal uitvouwen. Dan heeft het een lengte van wel meer dan 2 meter! en kan je lekker liggend op je buik het verhaal volgen. Of met je favoriete speelgoed in het decor van het prentenboek spelen.


het verhaal heeft twee kanten. een iets spannendere kant en een kant vol kleur en bijzondere landschappen.


Laat hier je e-mailadres achter & blijf op de hoogte!

Ontvang max. 1 mail per maand met nieuws over onze activiteiten, producten en andere ontwikkelingen.